Recycle PA66 GFR30 (Nylon)

Recyle PA66 GFR30 (Naylon), %30 cam elyaf takviyeli bir poliamid 6,6'dır. Otomotiv sektöründe, elektrikli ve elektronik cihazlarda, yerli malı üretiminde ve ambalaj sanayinde gibi birçok uygulamada kullanılmaktadır. Yüksek mukavemet ve sertlik, iyi aşınma direnci ve düşük sürtünme katsayısı ile karakterizedir. Birçok kimyasala dayanıklıdır ve FDA uyumludur.
PA66 GFR30, yüksek kaliteli bir üründür, bol miktarda tüketilmektedir ve piyasa değeri de yüksektir. Ancak, PA66 GFR30 üretiminde kullanılan birçok kimyasal madde kısıtlıdır ve pek çok ülkede üretilmektedir. Bu yüzden PA66 GFR30 geri dönüşümü önemlidir.

image
PA66 GFR30 Geri Dönüşümü Nasıl Yapılır?

PA66 GFR30 geri dönüşüm süreci oldukça basittir, sadece birkaç adımda tamamlanabilir ancak kısıtlı kaynaklardan dolayı sınırlı sayıda geri dönüşüm yapılabilmektedir. Genellikle enjeksiyonluk ürünler daha fazla bulunur ekstrüzyonluk ürünler daha kısıtlıdır.
PA66 GFR30 geri dönüşüm işlemi için, sonrası yapısı gereği nemli bir içeriğe sahiptir, kullanılmadan önce mutlaka fırınlanmalı ve üretimde tekrar nemlendirilmelidir.

image
Recycle PA66 GFR30 (Nylon) Kullanım Alanları

PA66 GFR30 çok sayıda alanda kullanılmaktadır. Bunların arasında plastik üretiminde kullanılan çeşitli türler, çeşitli ambalajlarda kullanılan ürünler, çeşitli makinelerde kullanılan ürünler, otomotiv sektöründe kullanılan ürünler, elektronik sektöründe kullanılan ürünler ve çeşitli emniyet araçları vardır.
• Düşük akışkan 2-5mfi arası ektrüzyonluk çapak ürünler
• Yüksek akışkan enjeksiyonluk çapak ürünler
• Çatı aydınlatma paneli için katkı çapak

image
PA66 GFR30 Özellikleri

PA66 GFR30 çok sayıda özelliğe sahiptir. Özellikle, PA66 GFR30 çok esnektir. Bu, plastik üreticileri tarafından sık sık kullanılmaktadır. PA66 GFR30, diğer göstergelerden daha yüksek bir sıcaklık katsayısına sahiptir. Bu, yüksek sıcaklıklar altında PA66 GFR30'un çok esnek olmasını sağlar. PA66 GFR30, ayrıca çok sert bir plastiktir. Bu, PA66 GFR30'un diğer plastiklere kıyasla daha dayanıklı olduğunu göstermektedir.