Soft Pvc (Yumuşak)

Soft PVC geri dönüşüm ürünümüz orijinal muadili olarak birçok sektöre hizmet etmektedir. Normal şartlarda orijinal granülde yüksek maliyetlere sahip olabileceğiniz kaliteyi recycle yumuşak pvc granülümüzle sağlamaktayız. İstenilen sertlik ve kalite de üretimi sağlanmaktadır ve yine onaylı ürün kodlarımızla sipariş verebilirsiniz. Soft PVC özellikle çocuk oyuncakları, ev aksesuarları, su boruları, ayakkabı tabanları, otomotiv sektöründe ve diğer ev gereçleri için sıklıkla kullanılır.

image
Soft Pvc Kullanım Alanları

Genel olarak, söz konusu malzemeler, ısıya, basınca ve kimyasal maddelere karşı dayanıklılık kazandırmak için kullanılır. Yani, sonuç olarak, söz konusu malzemelerin, özellikle farklı türde ürünlerin yapımında kullanılması mümkündür. Bu yüzden, bir üretim süreci söz konusu ise, örneğin pratik olarak, söz konusu malzemelerden yararlanılabilir. Genel olarak Soft Pvc şu alanlarda kullanılmaktadır.
- Bavul fitili
- Ayakkabı tabanlık proforlu
- Yangın hortumu
- Kabloluk
- Sert ürün grupları enjeksiyonluk ve ekstrüzyonluk her türlü ürünler için orjinal muadili granüller
- Çeşitli renklerde üretim mevcuttur

Soft Pvc Geri Dönüştürülebilir mi?

SOFT PVC tam 7 kez formunu bozmadan geri dönüştürülebilir. Ancak bu dönüştürme işlemi usta ellerde olmadığı sürece sadece belirli ürünlere hitap etmekte ve çeşitli yüzey problenlerine veya üretime engel durumlarla karşılaşılabilmektedir. Yapmış olduğumuz dönüşüm sayesinde enjeksiyonluk ürünlerin yanı sıra ekstürüzyonluk üretimlerde de kolaylıkla çalışabilmekte.