Orjinal Hammadde

Orjinal hammaddelerin içinde PP (Moblen), Pvc Granül ve PA66 GFR30 (nylon) ürünleri bulunmaktadır.

Service Image

PP (MOBLEN)

2-35 Mfi Aralığında Orjinal Hammadde Ürünler

Service Image

PVC GRANÜL

Fitiller, Kelepçelik Ve Tapalık Ürünler İçin Granül

Service Image

PA66 GFR30 (NYLON)

Ekjeksiyonluk Ve Ekstrüzyonluk Çeşitli Kullanımlara Orjinal Granül

Orjinal hammaddeler, birbirinden farklı üreticiler tarafından üretilen bazı özel ürünlerdir. Bu hammaddeler, plastik üretiminde kullanılmak üzere tasarlanmış ve üretilmiş özel ürünlerdir. Bu hammaddelerin kalitesi, üretim süreci ve üretim tesisi kalitesi gibi faktörlere bağlıdır.

Orjinal hammaddeler, üretici tarafından belirlenen kalite kriterlerine uymak zorundadır. Üretici tarafından belirlenen özel özellikleri taşıyan bu hammaddeler, plastik üretiminde kullanılmak üzere tasarlanmış ve üretilmiştir.

Orjinal plastik hammaddeler inşaat, ambalaj ve tarım gibi farklı sektörlerde kullanılan malzemelerdir. En çok kullanılan plastik hammaddeler PP (Moblen), Pvc Granül ve PA66 GFR30 (nylon) olarak karşımıza çıkar. Plastik hammadde üretimi dünyanın farklı yerlerinde gerçekleştirilmektedir.

PP(Moblen) Polipropilen Nedir?

Polipropilen, propilen adı verilen bir kimyasal bileşikten üretilmiş bir termoplastik olan polipropilen(PP), ticari olarak kullanılır. Polipropilen, çok yüksek bir mukavemete, yüzey yumuşaklığına, darbe sönümleyici kabiliyetine ve dirençli bir kimyasal bileşiğe sahiptir ve hem değişken sıcaklıklarında hem de çok düşük sıcaklıklarda kullanılabilir, bu yüzden çok sıra dışı bir termoplastiktir. Polipropilen, birçok üründe kullanılır:

image
Pvc Granül Nedir?

PVC granül, çeşitli sektörlerde kullanılmak için üretilen, polivinil kloridden oluşan bir kompozittir. Herhangi bir PVC ürünü üretiminde kullanılabilir. Birçok amaç için kullanılabilen PVC granülleri, çeşitli türleri vardır. Bazı PVC granülleri, ürünlerin üretiminde kullanılırken, bazıları da çeşitli sektörlerde yaygın olarak kullanılmaktadır. PVC granülleri, mimari ve inşaat sektörlerinde kullanılmaktadır, bunun yanında elektronik, petrol ve gaz sektörlerinde de kullanılmaktadır.

image
PA66 GF30 (POLIAMID 6.6) Nedir?

PA66, polyamide 66, poly (hexamethylene adipamide) olarak da bilinir. Endüstriyel kullanım için, çeşitli plastikler, ağaç ürünleri ve ikincil bileşenler için sık sık kullanılan bir termoplastiktir. Kompozitler, kaplamalar, çekme makinesi ve daha fazlası için de kullanılır.